Шампионът Лудогорец приема отбора на Хасково в първия мач от 12-я кръг на футболната А група. Двубоят е довечера от 18.45 часа и можете да го проследите в Gong.bg, Дарик радио и телевизия Диема.

Лудогорец е на четвърта позиция във временното класиране в А група с 19 точки, на седем от лидера ЦСКА и на една от третия Левски. Съставът на Хасково пък заема последната 12-а позиция в подреждането с едва една победа и един равен от 11 изиграни двубоя.

„Първо играем с Хасково, а после мислим за Базел. Пак става така, че говорим за Базел, мислим за точки от Базел и Хасково го преминаваме толкова бързо. В петък първо трябва да спечелим мача в А група, защото загубихме много точки за първенството“, заяви преди мача старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

„Лудогорец е фаворит в мача. Направили сме нужното да изглеждаме по най-добрия начин срещу Лудогорец. Знаем, че те практикуват по-атакуваща игра и ще се съобразим с това“, коментира в навечерието на срещата наставникът на Хасково Емил Велев.

В останалите срещи от 12-я кръг в събота, 18-и октомври играят Локомотив Пловдив и Левски от 17.15 часа, ЦСКА и Литекс също в събота от 19.30 часа, Локомотив София срещу Ботев Пловдив в неделя, 19-и октомври от 13.30 часа и от 16 часа в неделя Черно море срещу Берое и Марек срещу Славия.