Левски спечели с убедителното 5:0 гостуването си на Хасково от 28-я кръг на А група. Антонио Аниете и Мигел Бедоя отново бяха в основата на успеха на „сините“ и изиграха поредния си силен мач. Бедоя се отличи с два гола, а Аниете с едно попадение и се утвърди на върха в голмайсторската листа.

„Сините“ можеха да поведат в резултата още в 8-та минута, когато се получи разбъркване в наказателното поле на Хасково, след което последва удар на Мигел Бедоя, но от крака на Бейсим Бейсим топката излезе в корнер.

Левски поведе в резултата в 19-та минута. Луис Педро финтира Орхан Акташ, след което центрира в наказателното поле на Хасково, където Мигел Бедоя засече топката с глава и я изпрати в десния ъгъл на вратата на Николай Банков.

Четири минути по-късно Левски организира добра контраатака, а топката попадна в Луис Педро, който бе изведен на добра позиция, но стреля слабо и право в ръцете на Николай Банков.

Аниете направи добър пробив в 24-та минута, финтира защитник и остана сам срещу Банков, отблизо стреля, но право в тялото на вратаря на Хасково, който спаси. Осем минути по-късно Валери Домовчийски подаде към Луис Педро, който навлезе в наказателното поле на Хасково и стреля, но право в ръцете на Николай Банков. В 44-та минута Божидар Краев се опита да центрира в наказателното поле на Хасково, топката рикошира в тялото на Акташ и падна на волето на Александър Александров, който стреля, но Николай Банков успя да спаси и да избие в корнер.

Станислав Маламов получи контузия в ръката и бе заменен на полувремето от Григор Долапчиев.

Хасково можеше да изравни резултата в 51-та минута, когато Бейсим Бейсим подаде към Димитър Алексиев, който сложи топката на главата на Григор Долапчиев, а той стреля с глава, но високо над напречната греда в аут.

Антонио Аниете бе изведен сам срещу Николай Банков в 52-та минута, но ударът на испанеца бе спасен от вратаря на Хасково.

Левски удвои своята преднина в 54-та минута, когато Антонио Аниете центрира в наказателното поле на Хасково, където Владислав Узунов сбърка фатално и не успя да изчисти топката. Тя попадна на главата на Божидар Краев, който отблизо я изпрати във вратата на Николай Банков.

Левски реализира трето попадение в 59-та минута, когато Антонио Аниете стреля от фаул от границата на наказателното поле на Хасково и изпрати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Николай Банков.

„Сините“ вкараха четвърти гол в 67-та минута, когато Александър Александров подаде към Мигел Бедоя, който стреля от около 23 метра и изпрати топката под напречната греда на вратата на безпомощния Николай Банков.

Левски направи още по-убедителна победата си в 89-та минута, когато Мики Орачев вкара пети гол във вратата на Хасково. Иван Скерлев не изчисти добре топката, която попадна в Мики Орачев, който стреля от границата на наказателното поле на Хасково и изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата на Николай Банков.

Левски остава на седмо място с 47 точки, докато Хасково е последен с 15 точки.