Левски не успя да стартира обещаващо участието си във втората шестица на А група, и загуби точки срещу последния Хасково, след 1:1 на стадион "Георги Аспарухов".

"Сините" нямаха почти никакви идеи в нападение, а накрая грешките в защита и липсата на каквато и да било концентрация, за малко да провалят изцяло Левски.

Хасково категорично бе отборът, който създаде по-интересните положения през първото полувреме, и отново в края на двубоя.

Опашкарите в А група можеха да си тръгнат с пълен актив от точки, ако не бяха спасяванията на Боян Йоргачевич в последните минути.

Левски допусна първи гол на Герена в последните си пет мача у дома, от които бе с голова разлика 19-0. Хасково пък прекъсна серия от пет поредни загуби в А група, 

Гостите можеха да имат и по-сериозна преднина от 1:0 на почивката, като на два пъти топката бе изчиствана от голлинията на "сините".

Попадение на Прохазка не бе зачетено в четвъртата минута, защото словакът бе в засада. Той напредна по десния фланг, комбинира първо с Краев, който намери Аниете, и след куп рикошети, отново Прохазка игра с топката, но бе в засада при първото подаване, и бе вдигнат флагът на страничния рефер.

В шестата минута Борислав Стойчев изчисти от голлинията, след като стана сериозно разбъркване в наказателното поле на Левски, след едно центриране от корнер.

Страхотно отиграване на Маламов доведе до първия гол в 15-та минута. Крилото надбяга и финтира Орачев по десния фланг на атаката на Хасково, влезе в пеналта, и намери Алексиев, който шутира от десетина метра във вратата.

След гола Левски малко се поокопити, но дългите подавания не водеха до никъде.

В добавеното време на първото полувреме, Владислав Узунов центрира отдясно, Йоргачевич изби в гредата, след това Алексиев не достигна до топката за добавка. Нину отново изби от голлинията впоследствие.

На почивката в игра за Левски се появи Лукаш Гикевич, на мястото на Валери Домовчийски.

Две не особено застрашителни ситуации имаше за Левски в първите 20 минути от второто полувреме - Абди и Бедоя опитаха някакви изстрели, но без особена заплаха за Банков.

Чак в 69-на минута, Аниете успя да изравни, при това след разбъркване. Либан Абди центрира отляво, Аниете с глава засече, а Банков се намеси много зле, и топката мина между ръцете му, за да влети във вратата.

Въпреки че владееше много повече топката, Левски така и нямаше някакви 100-процентови ситуации.

В 79-та минута излезлия по десния фланг Гикевич намери в пеналта Прохазка, той опита да свие към Аниете, но топката бе избита в корнер.

В последните пет минути от срещата, Хасково пропусна три невероятни възможности да вземе първа победа като гост в А група.
В 85-та минута Прохазка не успя да спре Лозев, той излезе очи в очи с Йоргачевич, но вратарят излезе добре напред и спаси сигурен гол. Нов шанс за Хасково се откри две минути по-късно, и отново Йоргачевич спаси. Грешка в защитата на Левски остави пак Деян Лозев срещу стража, но той с една ръка успя по чудо да предотврати гол. В последната минута от редовното време, Григор Долапчиев с глава прати една топка на половин метър над напречната греда.

Това бе и всичко в мача, като Левски дори не съумя да организира някаква последна атака, и се примири с точка срещу последния.

Двама юноши на Левски от школата на стадион "Раковски" -  Ивайло Сапунов и Никола Димитров (от набор 1999 г.) бяха наградени на специална церемония по време на двубоя. Те помогнаха на 70-годишна пенсионерка, която бе ограбена. Иво и Ники върнаха чантата на възрастната жена с личните й документи и пенсията, след като тя бе нападната в близост до стадион "Раковски".