„Ние дойдохме за три точки, макар че през по-голяма част от мача не показахме, че наистина ги заслуаваме. Едната точка е добре, но пък накрая имахме положение да реализираме, но не стана“, коментира старши треньорът на Хасково Стамен Белчев след равенството 0:0 при гостуването на Славия в 27-я кръг на А група.

„Исках играта да я водим в средата на терена. Като цяло никога не искам да се прибираме в нашата половина. Когато играеш срещу вятъра е неприятно. Трябва да играеш с топки по земята. Както казват – вкъщи и стените помагат“, добави още Белчев, а попитан за спечелилия приза Играч на мача вратар Николай Банков, треньорът сподели:

„И на полувремето имах много забележки към останалите полеви играчи, след неувереното и може би страхливо първо полувреме. През второто се опитахме да рискуваме и да спечелим. Радвам се, когато някой наш футболист печели награда, но може би щеше да е по-добре да е някой нападател.“

„До края на сезона на първо място ще се опитаме да се представим достойно. Останалото минава през победа над Левски, а знаем какви са качествата на Левски. Ще се опитаме да покажем най-доброто от себе си и хората, които гледат футбол в Хасково да останат доволни“, завърши Стамен Белчев.