Новакът в А група Хасково приема в дебютния си мач шампиона Лудогорец. Двубоят е в събота от 18.30 часа. Какво направиха домакините за да получат лиценз и да играят мачовете си пред собствена публика?

Благодарение на кмета на град Хасково Георги Иванов ръководството на клуба свърши много работа за да се стигне до мача с шампионите.

На първата снимка виждате централната трибуна, на която са поставени повечето от новите 4 500 седалки. Зад този сектор е един от двата паркинга за желаещите да гледат мачове на Хасково.

На втората снимка се вижда терена, на който са направени частични подобрения. Зачимени са няколко места, където тревата е била най- зле. След края на сезона ще се извърши и цялостно зачимяване на терена за да може теренът да е готов за пролетния дял. Освен терена промени има в съблекалнята за гости, в съдийската стая, в лекарския кабинет и в залата за пресконференции.

Хасково

източник: Gong.bg, Веселин Тонев

На третата снимка се виждат и четирите блока,които са встрани от централния сектор и те също са с нови седалки в червено и бяло. От другата страна на централния сектор също има няколко блока с нови седалки.

Хасково

източник: Gong.bg

На четвъртата снимка се вижда сектора за гости, където също има промени. Най- вече електронното табло, което бе монтирано. Тук проблем може да бъдат домакинствата на отбори с повече привърженици. С оглед на цялостната безопасност около терена и пред трибуните изцяло е обновена оградата.

Хасково

източник: Gong.bg, Веселин Тонев

На петата снимка се вижда трибуната зад вратата, където трябва тепърва да се извършат промени за да може агитката на домакините също да има свое място.

Хасково

източник: Gong.bg, Веселин Тонев

В следващото домакинство, след Лудогорец , в третия кръг Хасково приема на 2 август от 18 часа Локомотив Пловдив.

В петия кръг Хасково е домакин на Локомотив София. Двубоят е на 17 август,неделя, от 18 часа.