Отборът на Хасково ще бъде ръководен от Стамен Белчев, който ще заеме треньорския пост овакантен от Емил Велев - Кокала и заеман един мач от Левент Аврамов.

Гонг научи че Левент Аврамов няма да продължи да ръководи Хасково, с който постигна хикс на стадион "Георги Аспарухов" срещу Левски. Причината е неразбирателство межзу ръководството на клуба и старши-треньора.

От Хасково са отказали да приемат условията, които Аврамов е поставил, за да продължи да е старши-треньор на клуба, а едното от тях е било да работи самостоятелно, а не в дует с Емил Ангелов. 

Именно отношенията между Ангелов и Аврамов доведоха до положението и двамата да бъдат представяни за старши-треньори преди, по време и след мача с Левски.

Емил Ангелов говори пред телевизията която излъчваше двубоя, а Аврамов се появи на пресконференцията след мача и отправи остри думи към бившия футболист на Левски - Емил Ангелов - Бабангида.

Стамен Белчев е ръководил вече отбора в предишния силен период на Хасково, когато тимът беше 3-ти в Б група и е бивш футболист на отбора.