Хасково взе реванш над Марек с 2:0 в мач на дублиращите отбори, игран на Ямача. Двубоят се игра при 32-градусова жега, а съдията прекъсваше мача, за да могат играчите да се освежат, информира novinarug.com.

Резултатът бе открит в 37-ата минута, когато Деян Лозев нахлу в наказателното поле и стреля в гредата. Той обаче отново стигна до топката и я чукна в опразнената врата за 1:0.

Веднага след него Галин Димов пропусна да вкара втори гол, след като също уцели греда.

Двата тима започнаха плахо срещата, предпочитаха да разиграват в средата. След 10-ата минута червено-белите постепенно взеха инициативата в свои ръце. Така се стигна до 37-ата минута, когато Деян Лозев-Мъниш нахлу в наказателното поле, стреля покрай вратаря, но топката се удари в гредата. Мъниш обаче отново пръв стигна до коженото кълбо и го набута в опразнената врата. 120 секунди по-късно Галин Димов можеше да покачи на 2:0, но отново гредата спаси дупничани.

През второто полувреме Мариус Найденов реализира за 2:0 за кеф на около 300 фенове, дошли да подкрепят отбора.

За втория тим на Хасково играха част от играчите от първия отбор, сред които вратарят Боян Пейков и Педро Еуженио, който нямаше картотека, за да играе в А група.