Старши треньорът на Хасково Емил Велев отправи лека критика към своя тим за играта му преди почивката, когато според него футболистите са изпитвали страх от името „Левски“.

Новаците в А група паднаха от „сините“ с 0:3 в София за Купата на България и доста ограничиха шансовете преди четвъртфиналния реванш.

„Играчите се отърсиха от този страх, който изпитваха през първата част. Заиграхме по-добре след паузата, имахме нашите шансове. Третият им гол беше напълно излишен. Мисля, че при него имаше фаул срещу нашия вратар. Има дърпане на Бедоя срещу Акалски. Вратарят беше пред топката, а Бедоя беше зад гърба му“, каза Велев в ефира на Диема Спорт.

„При дузпата за Левски движението на нашия играч беше ествествено. Съдията така е преценил и я е отсъдили.“

„Следващата седмица пак сме тук, този път за първенство... Това са мачовете. Надявам се да изглеждаме по-добре тогава, за да вземем нещо от този мач.“

„Имайте предвид, че играчите ни са доста млади, може би е натрупано напрежение в тях. Казах им за това преди мача и допълних, че колкото по-бързо се отърсят от него, толкова по-бързо ще заиграят по-добре. Това не се получи през първата част. След почивката имахме ситуации, в защита се държахме по-прилично, но младостта си казва своето“, заключи Велев.