„Аз си нося отговорността и ако не вървят нещата в отбора и не се получават няма да се натискам да седя тук. Моят договор не е обвързан с изплащане на неустойки при евентуално напускане. Но ние тренираме и се готвим за двубоя“, коментира днес на пресконференция по повод предстоящия мач с Локомотив София старши треньорът на Хасково Димчо Ненов. Той заяви още, че от треньорския щаб очакват от избраниците си агресивна игра и показване на характер.

От Хасково за предстоящия мач отпадат Атанас Чипилов и Николай Димитров. Недялко Хубенов е с травма, но надеждите са да се възстанови.

„Феновете подкрепят ръководството и футболистите на Хасково. Вярваме в тях и сме сигурни, че ще има успехи. В този отбор се работи“, коментира от своя страна днес Илия Илиев, който бе представен като координатор с местните привърженици.

„Нас ни притеснява съдийството. Искаме да апелираме към съдиите да не помагат на никого. За да се развива футбола в страната ни, трябва да има реално съдийство“, заяви още Илиев

Междувременно стана ясно, че днес футболистите на Хасково са получили своите заплати. При победа над Локомотив София те ще получат и премия от по 1000 лева.