Старши треньорът на Хасково заяви след загубата с 0:2 от Литекс, че това са възможностите на отбора. Той добави, че се надява през следващата седмица да бъдат финализирани трансферите на Мартин Ковачев и Димитър Воденичаров.

„Това са възможностите ни. Вижда се, че ни липсва спокойствие и опит. Опитвахме се да играем футбол и да играем на котнраатака. В атака ни куцат доста неща, въпреки че и в защита допускаме доста пропуски“, коментира Ненов.

„Трябва ни работа, работа и само работа. Надявам се тази седмица да привлечем двама опитни футболисти, които да внесат нужното спокойствие в отбора. Младите играчи също имат качества, но им липсва спокойствие“, добави треньорът на Хасково.

„Отстъпваме на водещите отбори в България. Не успяхме да картотекираме Мартин Ковачев, защото не получихме жълтата му карта на време. Другия футболист, за който говоря е Димитър Воденичаров. При нас всичко става в движение. Надявам се по-бързо да напасваме нещата. Тези негативни резултати оказват влияние върху футболистите“, каза още Димчо Ненов.