Новият наставник на Хасково Емил Велев заяви в интервю за Дарик радио, че ще хвърли всички сили, за да спаси тима от изпадане. В момента новака в елита се намира в трудна позиция, като след полусезона заема едва последното място в класирането.

„Водим разговори от една седмица. Даже бях на мача им със Славия в София. Мисля, че играха на едно ниво и ако имаха малко повече късмет, можеха да вземат точка или три. Смятам, че за футболен град като Хасково, мястото в класирането не му отива. Именно затова се реших отново да се върна в тази професия“, коментира Велев.

„Мисля, че отбора трябва да запази мястото си в А група. Разликата между Хасково и другите отбори не е много голяма. С малко повече увереност в собствените сили, отборът може да се изкачи в класирането“, каза още Кокала.

„Ще бъде интересно в първите мачове. Трябва да играем с всички отбори и трябва да покажем най-доброто от себе си. С малко повече самочувствие и увереност, както и агресия. През миналата година бях треньор на Локомотив София и успяхме да се спасим, така че не ми е чужда тази работа.“

„Не съм се замислял дали ще получа подкрепа от местната футболна общественост и феновете. След като се познавам и знам, че мога да дам всичко от себе си, за да израсне отбора ида се задържи в А група, смятам, че хората ще ме възприемат нормално. В екипа ми попадат моят помощник Симов, Мишо Ролев, който ще бъде треньор на вратарите, както и Левент Аврамов“, сподели още новият наставник на Хасково.