Когато нещо тръгне добре в някой клуб, софийските фараони не мирясват, докато не го разбият на парчета. През сините минаха добри треньори, този също няма да промени ситуацията, освен, че ще разбият Крумовград.
VS ? Хайде сега всички СРЕЩУ ниското ни национално самочувствие и да спрем да се подмазваме на колонизаторите си :-) Да ни плащат заплати срещу качествен труд е едно, съвсем друго е да забравяме кои сме. Защото за тях сме второ качество хора и се кефят, когато им васалничим.
Поне тук не пише такова нещо...
В Европа никой не ни иска и са си сложили управници при нас, които да изпълняват целите им.
Дано му се обърне късмета.
Какво стана с Едмонд Назарян?
Съдийска грешка, а този сезон се превърна в тенденция.
Смехота.
Този поне отчита човешкия фактор. И много добре яхна вълната на английското лоби.
Понася някакви последствия, но наистина му се размина.
Който обърне гръб на родината си само привидно е щастлив...
През 90-те се видя колко изчерпана игра е футболът. Запушваш, цъкаш и каквото стане... Просто се изчерпаха стратегиите. И тогава започнаха договорките за атракции.
Много искам салфетката от мача му срещу Чили за финала на Копа Америка.
Обичам футбол, но няма да гледам мача. Дразни ме медийният геноцид и драмата с хазарта.
И дано не е поредното фалшименто, защитено от единоборства.
Медията е откровено сексистка. Статистиката го доказва.
Прах в очите. Резултатите не са налице. Към днешна дата само мъгляви обещания, с които още повече да си напълнят джобовете. Това е медийно издевателство над обществото и другите спортове.
Защото медийният геноцид ги убива и им се налага да се занимават с лека проституция. Статията Ви го потвърждава.
Талантлив е. Не егоизмът му коства много на отбора през последните два сезона.
Това е лицемерие. Топ чисто маркетинговите ни отбори са една транзитна зона за евтини футболисти - готова конфекция, която се продава с някаква надценка. Футболът ни губи, а джобовете на пост мутренски структури са натъпкани с пари. Българските коне са фалшиви, а рекламите из медиите са жалка картинка. Бай Селю прави пари, а хората по трибуните са лъгани - на терена върви ниско бюджетно кабаре и черно тото. ЦАРЯТ Е ГОЛ :-)
Чудесен футболист, но жертва на финансови интереси.
...
В тоя тим се напълни с млади, алчни завършени егоистчета, дето само схемата на Дядо Сър заслужават! То няма как Серхи Роберто все да обръща мачовете, просто правейки това, което треньорът е казал. Тия малките предпочитат как камерите ги дават да пропускат, вместо отбора им а печели, ако ще и с голове на Левандовски. Завистлива история в най-ниската си точка.
БруХаТен са върховата точка на корпоративнния разпад. Гърлата им са натъпкани с пари и доволни от никаквата продукция с маркетингови проблясъци.
Нали махна Роналдо с гръм и трясък, пеейки бек вокал на Фенандеш! Какво не му харесват не знам! Това е правилният човек за Ман Юн. Малко ще се задавят с него, но това е правилната посока :-D
На всяка еуфорична статия се очаква читателят с трепет да зареди някой хазартен сайт и емоционално да заложи :-)
Това означава ли, че е вън от олимпиадата???? Хора!
Да не пипат! Идеални са - БруМакТен! Светата троица. Ман Юн си намериха майсторите!
Заглавието? Левски не е казвал такова нещо. Медиите - да. Фараоните, управляващи финансовата пирамида - да. Но Левски - НЕ.
Жалко, че не го искат в националния...
  • 1