Двубоят от А група между отборите на Хасково и Левски може да не се състои. По програма той трябва да се играе в понеделник от 18 часа, но към този момент това не е съвсем сигурно.

Играчите на последния тим във временното класиране отказаха да тренират днес. Футболистите отказаха да коментират ситуацията, но най-вероятно става дума за бойкот заради неизплатени заплати.

Играчите на Хасково не са получавали заплати в последните два месеца. Все още не се знае докога ще продължи бойкотът на футболистите и дали мачът с Левски ще се състои.

„Футболистите имат да получават заплати и не искат да тренират. Всички са единодушни. Надявам се да вземат най-разумното решение за тях и още утре да има тренировка, но не мога да гарантирам нищо, просто няма какво да направя“, заяви старши треньорът на тима Стамен Белчев.

„От генералния спонсор имаме уверение, че ще изплати една заплата след празниците и се надяваме да има поне още една. Говорим за дата около 10 май“, каза от своя страна изпълнителният директор на Хасково Тихомир Петков.