Гришо взима звание у дома, дава урок и потегля за Турция

Григор Димитров<strong> източник: Gulliver/GettyImages</strong>

Григор Димитров източник: Gulliver/GettyImages

Най-добрият български тенисист Григор Димитров скоро ще се прибере в родината. Следващата седмица той ще има кратка визита в родния си град Хасково, съобщава местният сайт haskovo.info. 

На 21 април първата ни ракета ще бъде там, за да получи званието "Почетен гражданин на Хасково". Общинският съвет в града гласува това да се случи още през януари 2014 г., но връчването ще се случи следващата седмица. 

Малко след тази церемония Гришо ще даде открит урок за местните деца, които се подготвят за големия тенис в клуб "Хасково 2015". Там заместник-председател е бащата на най-добрия ни тенисист Димитър Господинов. 

Престоят на Димитров в родния му град ще е доста кратък, защото той веднага трябва да се отправи към Истанбул, където ще е следващото изпитание за него. Миналата година той стигна до полуфинал в турския мегаполис и сега се е устремил към ново добро представяне там. 

Свързани материали

  • СНИМКА: И маратонки в чест на Коби не помогнаха на Гришо СНИМКА: И маратонки в чест на Коби не помогнаха на Гришо
  • Неубедителен Григор преклони глава пред Жил Симон Неубедителен Григор преклони глава пред Жил Симон
  • Солиден Григор Димитров стартира с комфортна победа в Монте Карло Солиден Григор Димитров стартира с комфортна победа в Монте Карло
  • СНИМКИ: Григор Димитров уважи важно събитие за Новак Джокович СНИМКИ: Григор Димитров уважи важно събитие за Новак Джокович
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Хасково тенис Истанбул Григор Димитров

Хасково