Старши треньорът на Хасково Стамен Белчев призна след последния мач на тима в А група, че най-вероятно ще напусне Хасково, ако условията за работа в клуба не се подобрят.

„Днес през по-голямата част от мача бяхме равностойни на Славия, но не ни достигна малко да завършим с точка“, сподели Белчев, относно поражението с 0:1 от „белите“.

„4 човека в началото на седмицата разтрогнаха договорите по вина на клуба, днес още един футболист отказа да вземе участие в мача. На пейката имахме двама полеви играчи и един вратар.“

„Надявам се в най-скоро време да има яснота около състава и да има отбор в Б група. Там има дума ръководството на клуба, сега не мога да ви кажа.“

„Най-вероятно ще се разделим, ако не се оправят условията за работа в Хасково и всеки си тръгва по пътя.

„Аз бях за 9 мача, в които за съжаление в началото тръгнахме добре, но след това бяхме тотални аутсайдери, както в голяма част от първенството. Отборът загуби вяра.

„Ако имаше пари щеше да е по-добре за футболистите, сигурен съм, че щяха да са по-добри резултатите. Искрено се надявам да бъдат изплатени възнагражденията, затова тренират и са в отбора“, допълни Белчев.