Левски, съвместно с фенклуб „Непримиримите – Синьо Хасково“, организира левскарска среща в града.

Ето какво написаха „сините“ на официалния си сайт:

Уважаеми привърженици,

В събота, 27 ноември „ПФК Левски“ съвместно с фенклуб „Непримиримите – Синьо Хасково“ организират левскарска среща в града!

В 10:30 часа пред сградата на „Община Хасково“ ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията „Никой освен нас самите“ и още много други. Привържениците на „Левски“ ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.

В 12:00 часа в зала в непосредствена близост мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта „Левски на левскарите“ с привържениците от Хасково и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба.

Мобилният фен магазин ще пътува и до Кърджали, като ще бъде разположен пред сектора на „сините“ привърженици един час преди двубоя с „Арда“, който стартира в 17:30 часа.

САМО ЛЕВСКИ!

ОЧАКВАМЕ ВИ!