Черноморец 1919 Бургас спечели с 3:0 срещу Хасково в четвъртата си зимна контрола и общо трета на своя стадион. И двата отбора са съперници в Югоизточната Трета лига, но в двата полюса на класирането. Две попадения за "акулите" през първото полувреме вкара Мариян Тонев, а едно добави Милен Танев 7 минути преди края на мача.

В 21-ата минута Черноморец отново с преса отне топката зад центъра. Мирослав Радев изскочи, елиминира двама бранители на Хасково и подаде на Тонев, който от 10 метра прати топката в мрежата. Три минути по-рано Тонев пропусна нова добра възможност да открие резултата.

В 29-ата минута отново Тонев се разписа за 2:0 и пак след асистенция на Мирослав Радев. Пюскюлю изпълни фаул от централната линия и намери по диагонала надясно Радев, който направи две крачки навътре и подаде на голмайстора на "акулите".

Седем минути преди края дойде ред и на капитанът Милен Танев да се разпише. Плеймейкърът с номер 7 получи отново след преса топката, влезе на скорост, елиминира двама бранители и вратаря и на празна врата вкара третия гол.