Наставникът на Хасково Стамен Белчев заяви след загубата от Черно море с 1:3, че няма против да продължи работа в тима и през следващия сезон, макар и в Б група, стига отборът да се стабилизира финансово. Специалистът коментира, че съставът му не се е представил на ниво срещу „моряците“, като поясни, че 5 от основните футболисти са липсвали и това е повлияло.

„Причините за загубата за много. Имаме четирима контузени и един наказан. Това са 5 човека, но на терена и извън терена - много са причините. През по-голямата част от мача имаше проблем с комуникацията. На два или три поста имаше играчи, които играеха на непривични места“, започна Белчев.

„Много трудно се мотивират играчи, но за тях трябва да е мотивация, че мачът се дава по телевизията и ги гледат други отбори“.

„Отдавна не са взимали заплати играчите, нека не коментираме. Надявам се ръководството да съумее да запази гръбнака на отбора. И да имаме силен състав в Б група. Моят договор изтича в края на шампионата, ако ръководството прецени, ще преговаряме. Ако нещата се оправят финансово и съм желан, ще остана“, каза още Белчев.