Авторът на единствения гол за Хасково Владислав Узунов е нещастен от последната позиция, на която тимът му ще завърши в края на сезона. Хасковлии паднаха с 1:3 в Дупница от Марек и ще са последни. Самият играч сподели мнението си за мача, а и сподели какво ще е бъдещето му от новия сезон. 

"Повече владяхме топката през първото полувреме, но допуснахме да ни отбележат нелеп гол. Още преди почивката можехме да спечелим. Искахме да го направим, за да не сме последни. Определено не е хубаво да си на тази позиция, но няма как." 

"Трябва да имаме по-добра организация като цяло. Трябва да имаме условия за игра, а чак тогава д аискаме да се постигат успехи като отбор. Аз лично искам да се докажа и да отида в друг тим." 

"Ако чакам от Хасково да направя пари... Не знам някой да е направил пари от този отбор. Аз вече имам някакви запитвания, а и договорът ми изтича. Засега от ръководството никой не ме е потърсил да подновя контракта си", сподели Владислав Узунов пред Diema Sport след края на мача. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.