Играчът на мача Марек - Хасково Илиян Гаров е много щастлив от признанието, което му гласуваха читателите на Gong.bg. Той я посвети на жена си и новородената им дъщеричка. Той сподели и какво го очаква занапред в кариерата.

"Благодаря на публиката, че ме оцени, това е голяма чест за мен. Много скъпа за мен награда, поздравявам жена ми и дъщеря ми с това шампанско", сподели Гаров за наградата на читателите на Gong.bg. 

"Труден мач, особено докато вкараме гол. След попадението всичко се поуспокои, а след второто всичко беше ясно. Имахме доста повече положения, реализирахме три от тях и победихме." 

"Изпадаме, но се надявам да сме зарадвали публиката на стадиона и по телевизията. Разбрал съм се с ръководството на Марек да си тръгна, когато поискам. Сега чакам оферти от другаде, има предложения, но засега няма нищо по-сериозно", сподели още футболистът на Марек. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.