Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от показаното от неговия отбор в мача с Хасково. Варненци победиха с 3:1 като гости и въпреки че играха само с един чист защитник, се справиха подобаващо.

Специалистът коментира и темата с лиценза на тима и според него е просто въпрос на време да излезе новината, че "моряците" ще имат право да играят в Европа и А група от следващия сезон. 

"Няма нищо вярно в информациите за лиценза ни. Просто в деня, в който излезе съобщението, още се разглеждаха документите ни. Няма нищо страшно, просто въпрос на време е да се реши, че имаме лиценз."

"Иначе от самото начало превъзхождахме Хасково, те влязоха доста пасивно в мача, имахме повече голови положения. Доминирахме в единоборствата, искахме да ги пресираме в тяхната половина." 

"Днес бяхме само с един типичен защитник. Изводът ми е, че когато футболистите имат желание играят без напрежение, се получават нещата. Хората, които днес играха на непривични за тях постове, им обясних, че трябва да играят навсякъде по терена еднакво." 

"Те показаха, че могат да се справят и играта им е ясна. Победихме с пълна доминация, натикахме противника в неговата половина. Играчите изпълниха изискванията ми на пълна степен."

"До края ще играем нормално, имаме два мача за добро ниво, които да изиграем. Срещу Локомотив Пловдив, четири дни преди финала, ще излезем с по-млади момчета", сподели Спасов пред Diema Sport.